Längdskidor för skateåkning

Här nedan tipsar vi om bra längdskidor för skateåkning. Har du några frågor så finns mer information under länkarna under respektive längdskida. Om du fortfarande inte hittar svar på dina frågor kring skidval etc. så ta kontakt med kundtjänsten på Skistart som är expert på längdskidor. 

Madshus RedLine Carbon Skate Empower

Med längdskidan Redline så har Madshus fått fram en riktigt monsterskida för skateåkning. Genom ett tre år långt arbete tillsammans med världseliten så har Redline skidan nu landat på marknaden. En värsting helt enkelt som ligger på ett ca pris på 7000 kr.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM RedLine Carbon Skate
 

Fischers Speedmax Skate

Här kommer Fischer med en ny och helt revolutionerande längdskida. Speedmax är en skida som är snabbare är någonsin tidigare! Tack vare ny produktionsteknik så blir paraffinupptaget i skidan bättre och får en planare yta vilket då leder till ett magiskt och friktionsfritt glid. Skidan finns i en begränsad upplaga och ligger på ett ca pris på 7000 kr.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Fischers Speedmax Skate
 

Salomon S-lab Skate

S-LAB skate är Salomons tävlingsskida! Med Nomexkärnan får man en hård skida som går snabbt i hårda skatespår och toppa detta med deras specialbelag så har du en oerhört snabb skida oavsett före. Ca pris på 4500 kr.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Salomon S-lab Skate
 

Oneway Premio 10 Skate

Världscupskidan Premio 10 Skate har en ytterst lätt konstruktion av Nomex och carbon. Detta ger en härligt lätt känsla i uppförsåkningen och stabil åkning oavsett före. Premio 10 är en skida som håller högsta världsklass och detta är inte minst tack vare de välkända G5 zeolitbelagen. Ca pris 4500 kr.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Oneway Premio 10 Skate