Paket med längdskidor

Genom att köpa ett komplett paket med längdskidor, pjäxor, bindningar och ibland även stavar så får du inte bara ett bättre pris utan även utrustning som är optimerad och helt anpassad till varandra för att du ska få bästa möjliga åkupplevelse (och resultat på Vasaloppet). 

Nedan tipsar vi om några  av de bästa längdskidpaketen:

Madshus Hypersonic Classic Empower

Ett av de mest sålda längdskidpaketen de senaste åren och därmed en verklig succé från Madshus.

Hypersonic Classic är en toppskida för dig som tävlingsåkare. Skidan är lik storsäljaren Nanosonic, där det enbart skiljer 50g i vikt per par. I övrigt har den nanobelag, 3D-konstruktion med långt spann. Ca pris 5500 kr för skida, pjäxa och bindning.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Madshus Hypersonic Classic

Salomon Equipe RC Classic

Ett mycket prisvärt paket för längdskidåkning från Salomon. Här får man väldigt mycket skida för pengarna. Själva längdskidan har samma vikt som S-Labskidan och snarlik spec. Istället för nomex så har man här en carbonkärna. för att på så sätt få en bra långloppsskida anpassad för åkning med mycket stakning. Ca pris 5800 kr för skida, pjäxa och bindning.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Salomon Equipe RC Classic

Fischer SpeedMax Classic

Sprillans ny och revolutionerande skida från välkända Fischer. Denna längdskida är snabbare än någonsin tack vare ny teknik i skidan som gör att paraffinupptaget blir bättre och ytan planare vilket ger ett kanonglid. Ca pris 9400 kr för skidor, bindningar och pjäxor.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Fischer SpeedMax Classic

Atomic Redster WC Classic

Här är Atomics nya spjutspets Med dessa skidor tar Atomic ett ordentligt steg mot toppen i skidvärlden och detta då det verkligen rör sig om en toppmodell som även kommer till bra pris. Featherlight SDS spannzon håller upp vikten kanon vilket ger en grym kickkänsla. Ca pris 7400 kr för längdskidor, pjäxor och bindningar.

​KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION OM Atomic World Cup Classic FL SDS